Bitcoin Haberleri Takip Etmek

BİTCOİN




Bitcoin haberlerini takip edebileceğiniz birkaç popüler siteyi aşağıda listeledim


CoinDesk: Kripto para birimi ve blok zinciri haberleri için önde gelen kaynaklardan biri olan CoinDesk, Bitcoin haberlerini takip etmek için mükemmel bir kaynaktır. Ayrıca, konferanslar, web seminerleri ve raporlar gibi çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapmaktadır.


Cointelegraph: Dünya genelinde kripto para birimleri ve blok zinciri teknolojileri hakkında haberler sunan bir başka popüler kaynak Cointelegraph'tur. Bitcoin haberleri yanı sıra, kripto para birimi madenciliği, ICO'lar, ve blockchain teknolojisi hakkında haberler de sunmaktadır.


CryptoSlate: Kripto para birimleri ve blok zinciri teknolojileri hakkında haberler sunan CryptoSlate, Bitcoin haberlerinin yanı sıra, kripto para birimi endüstrisindeki yeni projeleri ve gelişmeleri takip etmek için de ideal bir kaynaktır.


Bitcoin Magazine: Bitcoin Magazine, Bitcoin ve blok zinciri teknolojisi konularında uzmanlaşmış bir dijital dergidir. Bitcoin haberleri yanı sıra, Bitcoin hakkında analizler, yorumlar, makaleler ve röportajlar da sunmaktadır.


Coindoo: Coindoo, kripto para birimleri, blockchain ve ICO'lar hakkında haberler ve rehberler sunan bir platformdur. Bitcoin haberleri yanı sıra, diğer kripto para birimleri hakkında da bilgi sağlamaktadır.


Bu siteler Bitcoin haberlerini takip etmek için iyi bir başlangıç noktası olabilir. Ancak, ayrıca Twitter gibi sosyal medya platformları ve Reddit'te bulunan kripto para birimi subredditleri gibi kaynakları takip etmek de önemlidir.

  BİTCOİN  HABERLERİ



Bilgekupu.blogspot.com