İngilizce Öğrenmek İçin Tavsiye ettiğimiz 4 Uygulama

 

01 Duolingo




Duolingo ile yeni bir dil öğrenmeye başlamak gerçekten çok kolay. Sadece uygulamayı açın ve ardından kursa hemen başlamak için hangi dili öğrenmek istediğinizi seçin. Başlamak için bir hesap oluşturmanız bile gerekmez, ancak bunu yaparsanız ilerlemenizi kaydedebilir ve takip edebilirsiniz.



Duolingo Üzerinde İngilizce, Rusça, İspanyolca, Çince, Arpça, VS b,r çok dil öğrenme imkanı sunmaktadır, Düzenli olarak kullanılıp takip edildiğinde gerçekten dil öğrenmek için yararlı olmaktadır.



02 Memrise




Memrise başka bir ücretsiz dil öğrenme uygulaması. Duolingo kadar pürüzsüz değildir, ancak çalışması kolaydır, çevrimdışı kursları destekler ve çok sayıda dil öğrenmenizi sağlar. Basit bir şekilde başlayabilir veya daha gelişmiş derslere geçebilirsiniz.


Memrise hakkında benzersiz bir şey, size yeni kelimeler ve ifadeler öğretmesidir. Kelimeler, onları hatırlamak için bir bağlantı kurmaya yardımcı olmak için tercih ettiğiniz dilden benzer sondaj kelimelerine sahip cümlelere yerleştirilir. Ayrıca bazen, yabancı metni ek ilişkilendirme için tanınabilir bir görüntü ile kaplamak için kaydırabileceğiniz birden fazla görüntü görürsünüz.


Memrise Üzerindede bir çok dil öğrenmenize olanak tanıyan güzel bir dil uygulamasıdır kullanmanızı tavsiye ederiz.



03 Busu




busuu, kurslarla nasıl çalıştığınıza dair kullanımı kolay ve esnek bir uygulama sunar. Öğrenmek istediğiniz desteklenen dili seçin, giriş yapın ve ardından kursta nereden başlamak istediğinize karar verin başlangıç, orta, üst orta veya Seyahat.


Busuu'nun en iyi özelliği, öğreneceğiniz kelimelerin ve cümlelerin, yabancı konuşmacıların yanında olabilecek ve kelimeleri hızlı bir şekilde bağlam içinde öğrenmesi gereken yeni başlayanlar için çok yararlı olmasıdır.
Uygulama size hem izole hem de cümlelerde kelime ve kelime öbeklerini öğretir ve daha sonra bilginizi test etmek için seviyelerde ilerledikçe sizi test eder.


04 Google Translate





Çoğu dil öğrenme uygulaması size alıştırmalar ve ilerici adımlarla bir dil öğretirken, Google Translate size içinden geçtiğiniz her şeyi nasıl yazacağınızı ve konuşacağınızı söyler.

Google translator uygulamasını kullanarak metni, el yazısını ve sesinizi çevirebilirsiniz. Bu, metni manuel olarak girebileceğiniz, çizebileceğiniz veya hedef dile dönüştürmek için konuşabileceğiniz anlamına gelir. En sevdiğiniz çevirileri bile kaydedebilirsiniz, böylece istediğiniz zaman hızlı bir şekilde onlara başvurabilirsiniz.
Google Translate bu diğer uygulamalar gibi olmayabilir, ancak belirli bir kelime veya kelime öbeğine takılırsanız veya öğrenmenizi yalnızca belirli ifadeler ve cümlelerle hedeflemeyi tercih ederseniz kesinlikle harika bir araçtır. Bu, özellikle dilinizi bilmeyen biriyle konuşuyorsanız yararlı olabilir.


NOT: ( Bilge Küpü Ekibi Olarak Mümkün Oldukça Makalelerimizi Kısa Ve Net Anlatmaktayız. )